Hupi ja Juhla | Hieman taustaa.
591
post-template-default,single,single-post,postid-591,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Hieman taustaa.

Mistä kaikki alkoi ja miten tänne päädyttiin. Omasta näkökulmastani homma meni näin:

Minulta kysyttiin monesti voisinko tulla tapahtumaan vääntämään ilmapalloja lapsille. En ikinä oikein asiasta innostunut. Yhden kerran päädyin suostumaan tälläisen tilaisuuteen ja nopeasti olin koukussa. Hetkessä tajusin että minulla oli tilattuna ilmapalloja muutamalla tuhannella eurolla kotiin ja treenaaminen oli kovaa.

Vuoden 2015 alussa ymmärsin, että minun on rakennettava suhteita kollegoihin, joita ei Suomessa kauheasti ollut. Kyseisenä vuonna suuntasin näitä suhteita luomaan Las Vegasiin Bling bling -jam tapahtumaan, sekä kurssille Smokey Mountaissille Balloon training instituuttiin.

Tuolla matkalla sain idean isommista ilmapallo veistoksista ja samana syksynä rakensin Kouvolan kauppakeskus Veturiin täysikokoisen höyryveturin ilmapalloista. Nopeasti tajusin, että Suomeen pitäisi saada samanlainen ilmapallokulttuuri kuin Yhdysvalloissa. Syntyi haave omasta ilmapallokaupasta.

Late oli mukana ilmapallojen parissa alusta alkaen ja leikittelimme usein ajatuksella, että saisimme oman liikkeen avattua. Tajusimme kuitenkin, että ilmapallot eivät yksin riitä liikkeen pyörittämiseen.

2017 Pääsiäisenä Late kertoi minulle, että Pilailukauppa pilis on lopettamassa toimintaa. Puntaroimme eri vaihtoehtoja ja päätimme, että nyt on aika! Taikuri tarvikkeiden hankinnasta tuttu, Karnevaalikauppa Aprillin omistaja Markku Purho valikoitui yhteistyökumppaniksi ja liiketila löytyi Kouvolan keskustasta.

Nyt 1.8.2017 olisi tarkoitus avata ovet uuteen liikkeeseen. Tarjolla on hieno yhdistelmä Ilmapalloja, karnevaalitavaraa ja yleisesti kaikkea Hupiin ja Juhlaan. Lisäksi alakertaan avataan pakohuone peli syyskuun aikana.

 

Tässä kevyt tiivistelmä siitä miten Hupi ja Juhla sai alkunsa.

 

-Jp

No Comments

Jätä kommentti

Hupi ja Juhla

Hupi ja Juhla